Imi place la nebunie sa-mi umplu camara pentru iarna, dar si mai mult imi place cand gasesc retete simple si eficiente....astfel, nu mi-a venit a crede cand cineva mi-a zis ca ardeii iuti pur si simplu ii arunca in borcan, le pune otet rece peste si gata.....asta pentru ca eu fierbeam otetul cu diverse alte ingrediente si ma stresam sa nu sparg borcanele cand il turnam clocotit peste ardei, ca de'cica altfel nu tine peste iarna...dar de anul trecut m-am smecherit si eu, am incercat reteta noua si va pot
garanta ca e grozava, ardeii s-au pastrat foarte bine, asa ca e pacat sa va complicati!
Teoretic e cam devreme pentru astfel de activitati, dar, pentru ca la mine in gradina e ''invazie'' de ardei iuti, de teama sa nu se strice, m-am gandit sa trec la treaba.
cateva foto sa nu ziceti ca ma laud degeaba....
unii mai putin iuti...
altii foarte iuti...
altii exagerat de iuti si de mici si care vor sfarsi, probabil, ca praf de chili
Acum sa revenim la reteta noastra:
culegeti ardeii (sau cumparati-i)
ii spalati, ii asezati in borcane sau sticle (pentru ca am mai multe soiuri, mai iuti sau mai putin iuti, ii pun amestecati sa se echilibreze situatia)
adaugati otet direct din sticla, puneti capacul, ii trimiteti in beci si gata!
Nu uitati! Gatiti cu inima si bucurati-va de bucate alaturi de oameni dragi!
9 comentarii:
Buna Viviana
Am vazut blogul tau si am gasit lucruri interesante. Te-am adaugat deja la Lista de Bloguri.
Te pup
Bine te-am gasit!Imi place ce vad aici!Ne mai "auzim",pupici!
Teo/Fancy
Va multumesc si va mai astept!
Ma bucur ca am descoprit blogul tau, il voi mai ta! Cristina
Cristina - Ma bucur si eu si te mai astept!
Exact asa imi plac si mie Vivi...
Am sa-mi fac timp sa te vizitez mai des....
Te tzuc !
Sidy - ma bucur ca-ti plac! ....ms de vizita!
Aceeasi reteta o am si eu, doar ca adaug si un strop de sare.
Acum ma pun si eu pe treaba cu asa ceva :)
Bucate apetisante - merge si cu sare, dar nu e obligatoriu. Spor la treaba!
Trimiteți un comentariu