despre mine...

Fotografia mea
Bacau, Romania
Imi place sa descopar locuri si gusturi noi,... lucruri si oameni care sa-mi aduca bucurie si de la care sa invat ceva nou si de bine.

vineri, 25 noiembrie 2011

Ficatei de pasare cu vin si usturoi

 

     Astazi va propun o varianta pentru zilele in care nu aveti mult timp de petrecut in bucatarie si totusi nu vreti sa apelati la o mancare gata sau semi-preparata....asadar, ficatei proaspeti gasiti destul de usor, timpul de preparare e foarte scurt, combinatia cu vin si usturoi ii face foarte gustosi, iar daca va spun si ca va scapa de anemie, prin
continutul ridicat de fier, sper ca sunt suficiente motive sa va apucati de treaba!


Spalati ficateii si lasati-i la scurs.
Puneti ulei de masline intr-o tigaie si lasati-l la incins, adaugati cativa catei de usturoi, iar dupa 2 min adaugati ficateii, acoperiti, iar cand se evapora lichidul pe care l-au lasat acestia, adaugati vin alb sec, potriviti de sare si piper si acoperiti din nou.


Sunt gata cand se evapora vinul si se rumenesc usor,

Garnitura o las la alegerea voastra, eu am preferat  doar o portie de mamaliga calda!



                     Savurati! si....
Nu uitati! Gatiti cu inima si bucurati-va de bucate alaturi de oameni dragi!

7 comentarii:

DiaMar-bucataria galbena spunea...

Si mie imi place tare mult papica aceasta.Pupici!

Ramona Alina spunea...

Si eu gãtesc ficãtei asemãnãtor si ne place mult:)

Dorina spunea...

Si mie imi plac ficateii gatiti asa , dar din pacate restul familiei nu agreeaza deloc ficatul :(

Top Cuisine avec Lavi spunea...

Deja te-am bagat la favorite! Ador ficateii!!!!
O sa-ti urmaresc mereu blogul! Ai retete interesante!

VIVIANA spunea...

Lavi - mersi mult de aprecieri!...si eu te-am adaugat in lista mea de blog-uri!

Simona Patras spunea...

Tare bine mai arata!!!

VIVIANA spunea...

Simona - Mersi de vizita si te mai astept!