despre mine...

Fotografia mea
Bacau, Romania
Imi place sa descopar locuri si gusturi noi,... lucruri si oameni care sa-mi aduca bucurie si de la care sa invat ceva nou si de bine.

miercuri, 20 octombrie 2010

Bun gasit

  Asta seara mi-am luat inima-n-dinti si am purces in creearea unui blog, lucru pe care il vreau cam de multisor doar ca nu am avut nici timp si mai degraba nici curaj...sincer imi imaginam ca e mai complicat...de fapt ma face sa dau un pas inapoi tot ce implica putina tehnica....dar acum respir usurata ca de cei mai greu am cam scapat. Asadar va sfatuiesc pe toti cei, ce aveti ceva de spus, spune-ti-o asa ca nu e greu deloc.                                                                                                                                              Probabil va intrebati ce am eu de spus...nu?...pai, in primul rand, eu vreau sa va transmit prin post-urile mele o stare de bine....stare pe care eu o capat fie dintr-o carte mult cautata, fie dintr-un film bun, fie din pregatirea unei retete apetisante sau pur si simplu dintr-o calatorie mai mult sau mai putin pregatita!
 Asadar va invit sa descoperiti lucruri,...locuri,.... sau simtaminte pe care eu le-am gasit sau....le gasesc interesante....sa descoperiti asadar.....dupa parerea mea micile sau de fapt marile placeri ale vietii

Niciun comentariu: