despre mine...
- VIVIANA
- Bacau, Romania
- Imi place sa descopar locuri si gusturi noi,... lucruri si oameni care sa-mi aduca bucurie si de la care sa invat ceva nou si de bine.
vineri, 25 noiembrie 2011
Ficatei de pasare cu vin si usturoi
Astazi va propun o varianta pentru zilele in care nu aveti mult timp de petrecut in bucatarie si totusi nu vreti sa apelati la o mancare gata sau semi-preparata....asadar, ficatei proaspeti gasiti destul de usor, timpul de preparare e foarte scurt, combinatia cu vin si usturoi ii face foarte gustosi, iar daca va spun si ca va scapa de anemie, prin
continutul ridicat de fier, sper ca sunt suficiente motive sa va apucati de treaba!
Spalati ficateii si lasati-i la scurs.
Puneti ulei de masline intr-o tigaie si lasati-l la incins, adaugati cativa catei de usturoi, iar dupa 2 min adaugati ficateii, acoperiti, iar cand se evapora lichidul pe care l-au lasat acestia, adaugati vin alb sec, potriviti de sare si piper si acoperiti din nou.
Sunt gata cand se evapora vinul si se rumenesc usor,
Garnitura o las la alegerea voastra, eu am preferat doar o portie de mamaliga calda!
Savurati! si....
Nu uitati! Gatiti cu inima si bucurati-va de bucate alaturi de oameni dragi!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
7 comentarii:
Si mie imi place tare mult papica aceasta.Pupici!
Si eu gãtesc ficãtei asemãnãtor si ne place mult:)
Si mie imi plac ficateii gatiti asa , dar din pacate restul familiei nu agreeaza deloc ficatul :(
Deja te-am bagat la favorite! Ador ficateii!!!!
O sa-ti urmaresc mereu blogul! Ai retete interesante!
Lavi - mersi mult de aprecieri!...si eu te-am adaugat in lista mea de blog-uri!
Tare bine mai arata!!!
Simona - Mersi de vizita si te mai astept!
Trimiteți un comentariu